Home

ПРОИЗВОДИ

ПРОЕКТИ

ГАЛЕРИЈА

Ерго Ком, присутен повеќе од 10 години

Ерго Ком ДООЕЛ Скопје е компанија ексклузивен застапник за производите и решенијата на компанијата Maccaferri за територијата на Р. Македонија. Компанијата е оформена во 2011 година и и во текот на овие години соработката со своите клиенти ја темелиме на взаемна коректна соработка поддржана со квалитетот на производите како и услугата за технички решенија и техничка поддршка која ја нудиме

Maccaferri претставува глобален лидер во истражувањето, развојот и производството на напредни решенија во геотехниката и хидротехниката и е докажан партнер во проектирање и развој на напредни решенија во градежништвото и инженеринг на животна средина, со традиција на работење од преку 140 години со седиште во Болоња, Италија

Овозможуваме идејни технички решенија, секогаш најдоброто за клиентите
Зошто ерго ком

Материјалите на Maccaferri опфаќаат повеќе сектори на апликација како потпорни структури од армирана земја, стабилизација на косини, системи за заштита од одрони, подобрување на носивост на земјиште, дренажни системи, заштита од поплави, контрола на ерозија, регулација на речни корита

ПРОЕКТИ
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
КВАЛИФИКУВАН КАДАР
Најнови проекти

ПРОЕКТ: РЕГУЛАЦИЈА НА РЕКА КОНСКА, ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

Поради зголемениот обем и количина на вода, на овој дел од реката беше потребна изведба на габионски кошеви и мадраци…

Проект: Автопат Кичево Охрид, Македонија

Изградба на автопат Кичево – Охрид При изведба на овој проект, заштитата на косини е една од најважните процеси при…
контакт

Посетете ја нашата компанија

ул. Костурски херои, бр. 4-8, 1000 Скопје

Имате прашање за нас? Јавете се

+389 2 32 32 351

Работно време

пон - пет 08:00 - 16:00 часот

Контактирајте не

E-mail: [email protected]

бидете во контакт со нас

Нашите експерти ќе го решат секој Ваш проблем