Home

ПРОИЗВОДИ

ПРОЕКТИ

Македонија

ГАЛЕРИЈА

Ерго Ком, присутен повеќе од 10 години

Ерго Ком ДООЕЛ Скопје е компанија ексклузивен застапник за производите и решенијата на компанијата Maccaferri за територијата на Р. Македонија. Компанијата е оформена во 2011 година и и во текот на овие години соработката со своите клиенти ја темелиме на взаемна коректна соработка поддржана со квалитетот на производите како и услугата за технички решенија и техничка поддршка која ја нудиме

Maccaferri претставува глобален лидер во истражувањето, развојот и производството на напредни решенија во геотехниката и хидротехниката и е докажан партнер во проектирање и развој на напредни решенија во градежништвото и инженеринг на животна средина, со традиција на работење од преку 140 години со седиште во Болоња, Италија

Овозможуваме идејни технички решенија, секогаш најдоброто за клиентите
Зошто ерго ком

Материјалите на Maccaferri опфаќаат повеќе сектори на апликација како потпорни структури од армирана земја, стабилизација на косини, системи за заштита од одрони, подобрување на носивост на земјиште, дренажни системи, заштита од поплави, контрола на ерозија, регулација на речни корита

PROJECTS
HAPPY CLIENTS
QUALIFIED STAFF
Најнови проекти

Sandford stadium improvements

The Sanford Stadium project consists of three main areas of improvement that will enhance the game day experience for the…

Rose Bowl Stadium Renovation

Check out the video case study of our $168 million renovation of the Rose Bowl in joint-venture with Bernards Construction…

Standing down to safety

More than 10,500 people across 140 jobsites celebrated National Construction Safety Week and participated in OSHA’s 2017. One of the…

BuildWall Makes $20,000 Investment in Safety

Celebrating its 23rd year ‘in the classroom’, the Job Safety Skills Society focuses on significantly reducing youth injuries, illness, and…
контакт

Посетете ја нашата компанија

ул. Костурски херои, бр. 4-8, 1000 Скопје

Имате прашање за нас? Јавете се

=389 2 32 32 351

Работно време

пон - пет 08:00 - 16:00 часот

Контактирајте не

E-mail: [email protected]

бидете во контакт со нас

Нашите експерти ќе го решат секој Ваш проблем