Ценовник

Ерго Ком нуди голема палета на производи кои можат да најдат примена во повеќе типови на проекти од инфраструктурата, градежништвото, градинарство, хидротехнички проекти и геотехнички проекти.

Габиони
Специјална понуда
2200мкд
Двојнонавртена поцинкувана жица тип GL (95%Zn+5%Al)
Дебелина на жица 2,7мм, отвор на окце 8х10цм
Димензии 2х1х1м
Мрежа за одрони
Специјална понуда
175мкд
Двојнонавртена поцинкувана жица тип GL (95%Zn+5%Al)
Дебелина на жица 2,7 / 3,0мм, отвор на окце 8х10цм
Димензии на ролна 2х25м, 2х50м
Геотекстил
Специјална понуда
49мкд
PES, PET
200g/m2; 300g/m2
брза испорака